Ett städföretag med miljöfokus

God dagens på er! Det gläder mig väldigt mycket att ni numera är så många som läser min blogg, tack vare er är det här möjligt för mig. Hur som helst tänkte jag idag skriva om ett städföretag i Järfälla som heter Romeros Miljövård AB, förhoppningsvis är det något ni kommer gilla att läsa om.

Under flera år har jag och min familj fått hjälp med hemstädningen, det är något som vi inte riktigt hinner med och därför har det blivit smidigast att ta hjälp med det. Förut fick vi hjälp av samma företag i flera år, vi valde dock att byta företag förra året. Under förra året började jag och min man tänka mer på miljön, vi började dessutom göra många aktiva val för ett bättre klimat. Att byta företag var ett av de aktiva valen. Det förra företaget vi fick hjälp av hade inte det miljötänket vi var ute efter, därför började vi istället leta efter ett städföretag i Järfälla som tänkte mer långsiktigt ur miljöperspektiv. När vi hittade Romeros Miljövård AB och såg att de verkligen tänkte på miljön och klimatet i sitt arbete blev vi väldigt intresserade. Det slutade i att vi beslutade om att anlita dem för hemstädningen hemma hos oss, sedan dess har de hjälpt oss att hålla det rent här hemma. Det känns mycket bättre att få hjälp av dem, då de levererar ett mycket bättre jobb och dessutom är miljösmarta. Jag kan inget annat än tipsa er om detta städföretag i Järfälla, av dem får man alltid lika bra hjälp med städningen. Ifall ni skulle behöva en hjälpande hand med det borde ni definitivt vända er till dem.