Flyttstäd i Kungsbacka

Ja nu sitter man äntligen här hör ni. I sin nya lägenhet, med vad som verkar vara miljontals boxar med olika saker i som jag på något sätt skall lyckas få upp alltihop och få in i denna lägenheten. Det är nämligen som så att jag nu äntligen har flyttat. Allt har verkligen gått helt fantastiskt bra och är för övrigt så oerhört nöjd och glad över just detta. Det tog sin lilla tid naturligtvis och det var mycket som skulle flyttas, men som tur var har man så fantastiskt underbara vänner som verkligen engagerade sig i att hjälpa mig med denna flytten. Vad som däremot var något som jag inte för fem öre hade orken eller energin för den delen att genomföra, ja det var att städa ur min gamla lägenhet när den väl hade blivit rensad. Jag gjorde därför nämligen som så att jag kontaktade Monika Städ som erbjuder just flyttstäd i Kungsbacka och dem genomförde verkligen ett så oerhört galant arbete så är verkligen så fantastiskt nöjd över hur väl arbetet var genomfört.